Història

L’Agrícola de Riudecols, SCCL és una cooperativa que concentra agricultors productors d’oliveres i de fruita seca. Treballen la terra seguint uns mètodes de producció respectuosos amb el medi ambient. Tot això garanteix que cada any, la matèria prima, tingui una qualitat excel·lent i uniforme. Aquesta producció la rep la cooperativa per a elaborar l’oli d’oliva verge extra i per a comercialitzar la fruita seca.

L’origen de la cooperativa es situa en l’any 1946, en què varis propietaris agrícoles productors d’oli d’oliva, de vi i de fruita seca es van unir per millorar la qualitat de l’oli d’oliva i vi, elaborant-los conjuntament a partir de la producció d’olives i de raÏm que ells mateixos conreaven i collien amb una acurada dedicació. Aquests agricultors alhora conreaven avellaners i ametllers, i a l’unir-se van concentrar la seva producció d’una qualitat única i excel·lent.

Des d’aleshores la cooperativa ha anat modernitzant les seves instal·lacions per tal que l’oli d’oliva verge extra produït sigui d’una qualitat excel·lent.