ELS NOSTRES OLIS

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA
“ELS CANALOTS”

L’excel·lència del nostre oli d’oliva
emparat per la DOP Siurana

La collita totalment manual, la selecció de les millors olives de la varietat Arbequina i que, quan són collides, no toquen el terra, els mètodes de producció respectuosos amb mediambient i l’elaboració en fred diferencien l’oli d’oliva de la cooperativa de Riudecols de la resta, per la seva excel·lent qualitat, que es tradueix en unes característiques organolèptiques i físico-químiques úniques i extraordinàries.

La nostra producció d’oli d’oliva pertany majoritàriament a la varietat Arbequina. Totes les olives procedeixen de les oliveres dels nostres socis productors.

Es troba emparat per la Denominació d’Origen Protegida Siurana i destaca per tenir una producció limitada de molt alta qualitat.

La petita Arbequina és la joia que regala a la Denominació d’Origen de Siurana la seva excel·lència singular. Una varietat d’oliva que aporta suavitat, fluïdesa, complexitat i elegància en la fragància, el detall picant al seu sabor. I que, recollida amb la cura que exigeix el Consell Regulador per a diferenciar als olis verge extra, eleva a lÒli amb DOP Siurana a la categoria d’elixir daurat.

Formats

Tot l’oli produït és Oli d’oliva verge extra, es tracta d’un producte totalment natural, de característiques immillorables de qualitat, obtingut de les olives de primera premsada, mitjançant procediments mecànics que no modifiquen la seva composició natural i per tant, conserven tot el contingut vitamínic y nutricional de l'oli. L’oli es pot adquirir en els següents formats:
- Ampolla de vidre de 0,25 l.
- Ampolla de vidre de 0,75 l.
- Envàs de PET de 2 l.
- Envàs de PET de 5 l.

Característiques organolèptiques

FRAGANT:
Olorós, de sensació agradable de netedat i perfum amb matisos propis de la zona de producció, derivats de la varietat d'oliva Arbequina de molt antiga tradició a aquestes comarques.

EQUILIBRAT:
Ben construït amb totes les seves propietats gustatives ben distribuïdes.

RODÓ:
Oli complert, sense cap defecte, amb cos i sensacions de gust persistents.

Característiques Físico-Químiques:

• Acidesa: Inferior a 0,5°
• Índex de peròxids: Màxim 15
• K 270: Màxim 0,15
• Humitat: No superior a 0,1%
• Impureses: No superior a 0,1%